Facebook Autoescola Font Torrent

ADR Transport de mercaderia perillosa

La formació que s'imparteix en els cursos tindrà com objectiu essencial sensibilitzar als conductors sobre els riscos que presenta el transport de matèries perilloses.

Formar conductors, a més de donar la informació bàsica indispensable a fi de reduir al mínim la probabilitat de que es produeixin accidents o incidents, i en cas de que es produeixin, capacitar als alumnes de manera que puguin adoptar les mesures necessàries per garantir la seva pròpia seguretat, la de terceres personesreduir els efectes al medi ambient.

Les renovacions tindran l'objectiu d’actualitzar i perfeccionar els coneixements dels conductors, especialment aquells relatius a les innovacions tecnològiques, noves normatives i les matèries perilloses objecte de transport.

 
 

Maniobres dels permisos

Cursos Bisbal, Celrà, Olot, Flaça

Servei Català de trànsit

Fer testos

Saldo de punts

Resultats teòrics DGT

Gencat - Mobilitat. Transports

Ministerio de Fomento

Centre de Formació Font Torrent     LA BISBAL: 972 97 80 90 - CELRÀ: 972 49 36 02 - OLOT: 972 27 37 37 - FLAÇÀ: 972 48 84 42 info@autoescolafonttorrent.cat

Distribuït per: Micrològic SLU

|
GPI Software - Internet & Web solutions

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto