Facebook Autoescola Font Torrent

FORMACIÓ CURS PONT - 35 Hores

Nou certificat obligatori per a conductors/ores professionals de mercaderies i viatgers

.
És un requisit per a tots el/les conductors/ores que obtinguin un permís de conducció D1, D1+E, D o D+E després del dia 11 de setembre de 2008 i per a tots/tes els/les conductors/ores que obtinguin un permís de conducció C1, C1+E, C o C+E, a partir de 11 de setembre del 2009, els quals hauran de rebre una formació inicial i superar un examen per obtenir el CAP.


El conjunt de conductors/ores professionals que hagin obtingut el permís abans de les dates esmentades hauran de passar obligatòriament per una formació contínua per obtenir el Certificat d' Aptitud Professional (CAP) i la targeta de qualificació de conductor/ora.

CURS ORDINARI: 280 + EXAMEN

CURS ACCELERAT: 140 + EXAMEN

EXAMEN: Consta de 100 preguntes (tipus test) amb 4 respostes aletrnatives. Les respostes correctes vale 1 punt i les no correctes es penelitza amb 0.5 punts negatius. Les preguntes no contestades o que tinguin mes d'una resposta no puntuen. Per aprovar és necessari obtenir una puntuació de 50 punts mínims. (Duració de l'examen serà de 2 hores)

Maniobres dels permisos

Cursos Bisbal, Celrà, Olot, Flaça

Servei Català de trànsit

Fer testos

Saldo de punts

Resultats teòrics DGT

Gencat - Mobilitat. Transports

Ministerio de Fomento

Centre de Formació Font Torrent     LA BISBAL: 972 97 80 90 - CELRÀ: 972 49 36 02 - OLOT: 972 27 37 37 - FLAÇÀ: 972 48 84 42 info@autoescolafonttorrent.cat

Distribuït per: Micrològic SLU

|
GPI Software - Internet & Web solutions

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto