Facebook Autoescola Font Torrent
La formació a impartir en els cursos tindrà com objectius essencials sensibilitzar als conductors d'aquest tipus de vehicles sobre els riscos que presenta la seva conducció i manipulació.

Facilitar-los la formació, a més de donar-los la informació bàsica indispensables a fi de reduir al mínim la probabilitat de que es produeixin accidents o incidents, i en cas de que es produeixin, capacitar als alumnes de  manera que puguin adoptar les mesures necessàries per garantir la seva pròpia seguretat, la de terceres persones i reduir els efectes al medi ambient.

Les renovacions tindràn l’objectiu d’actualitzar i perfeccionar els coneixements dels conductors, especialment aquells relatius a les innovacions tecnològiques, noves normatives i seguretat.
 
   

 

Maniobres dels permisos

Cursos Bisbal, Celrà, Olot, Flaça

Servei Català de trànsit

Fer testos

Saldo de punts

Resultats teòrics DGT

Gencat - Mobilitat. Transports

Ministerio de Fomento

Centre de Formació Font Torrent     LA BISBAL: 972 97 80 90 - CELRÀ: 972 49 36 02 - OLOT: 972 27 37 37 - FLAÇÀ: 972 48 84 42 info@autoescolafonttorrent.cat

Distribuït per: Micrològic SLU

|
GPI Software - Internet & Web solutions

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto